» Отдых » Новости туризма

У Хайфі відкривається купальний сезон

    всего 84291 отеля

У Хайфі відкривається купальний сезон

15 квітня в Хайфі офіційно відкриється пляжний сезон. На території міста розташовані пляжі загальною протяжністю 17 кілометрів, з них близько 3,5 кілометрів - офіційні.

На пляжах Хайфи знаходиться 13 рятувальних станцій, які відкриті з 8. 00 до 18. 00; тут працює понад 40 сертифікованих рятувальників. До відкриття сезону вони щорічно проходять додаткову професійну підготовку. Хайфський муніципалітет нагадує, що купання в години, коли берегова рятувальна служба не працює, категорично заборонено, повідомляє ZMAN. com.

Щорічно в благоустрій та утримання міських пляжів місцевий муніципалітет вкладає близько 23 мільйонів шекелів (понад 4,5 мільйонів євро). У числі нововведень, які чекають відпочиваючих в цьому сезоні - нова рятувальна вишка та сучасне обладнання для занять спортом на пляжі Хоф-Наото, нові навіси на пляжі Бат-Галім, модернізація набережній на пляжі Хоф-ха-Кармель, відремонтовані туалети у більшості курортних зон і багато іншого.

Під час купального сезону на узбережжях щодня проводиться прибирання пляжних територій. У нинішньому році муніципальне Експлуатаційне управління буде особливо уважно стежити за порушеннями в області парковки в прибережному районі.
15 апреля 2010, 10:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт