» Отдых » Новости туризма

У Польщі продовжено національний траур

    всего 84291 отеля

У Польщі продовжено національний траур

Маршал польського Сейму Броніслав Коморовський прийняв рішення про продовження національного трауру за загиблими в авіакатастрофі під Смоленськом. Жалоба триватиме до опівночі неділі.

Рішення про продовження національного трауру було ухвалене у зв'язку з похоронними церемоніями, які пройдуть в неділю в Кракові, де буде похована президентське подружжя. Лех і Марія Качинські будуть поховані на Вавельському пагорбі поруч з польськими королями в крипті " Срібних дзвонів ", де покоїться маршал Юзеф Пілсудський.

Національний траур був оголошений в Польщі 10 квітня у зв'язку із загибеллю в авіакатастрофі президента Польщі Леха Качинського і його дружини Марії Качинської, вищого керівництва країни, членів сімей офіцерів, розстріляних в Катині, і представників незалежних організацій. У катастрофі загинули 97 осіб. Вони прямували в Росію, щоб взяти участь у траурних заходах на згадку про загиблих в Катині.

Оголошений в день катастрофи траур мав тривати до суботи, 17 квітня.
14 апреля 2010, 16:28


Тэги: Польша, траур





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт