» Отдых » Новости туризма

Провідні ЗМІ оголосили бойкот Каннському кінофестивалю

    всего 84291 отеля

Провідні ЗМІ оголосили бойкот Каннському кінофестивалю

Найбільші міжнародні інформагентства Reuters, France Press і Associated Press мають намір бойкотувати ключову прес-конференцію Канського кінофестивалю, яка відбудеться у четвер, 15 квітня.

Директор France Press Філіп масонів повідомив, що рішення бойкотувати прес-конференцію, на якій вперше будуть оголошені відібрані для фестивалю фільми, пов'язане з наміром організаторів Канна-2010 накласти суворі обмеження на відеозйомку при висвітленні подій на червоній доріжці та прес-конференцій.

Це, в свою чергу, пов'язано з тим, що Каннський фестиваль уклав контракти з французьким телемовником Canal Plus і компанією Orange.

"Якщо ці обмеження, про які нам поки не було оголошено офіційно, дійсно набудуть чинності, ми не можемо їх прийняти, оскільки через це постраждають багато наші передплатники по всьому світу", - заявив масонів.

Переговори між представниками світових інформаційних агентств і керівництвом Канського фестивалю тривають з лютого цього року. Агентства наполягають на тому, що фестиваль представляє широкий громадський інтерес, а увага в дні його проведення прикута не тільки до фільмів, але й знаменитостям, слова і дії яких надають величезну увагу на суспільство.

63-й Каннський кінофестиваль відбудеться з 12 по 23 травня 2010 року. Журі очолить Тім Бертон. Відкриє програму кінофестивалю новий фільм британського режисера Рідлі Скотта Робін Гуд.
14 апреля 2010, 17:27


Тэги: Каннский кинофестиваль, Cannes, фестиваль в Каннах





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт