» Отдых » Новости туризма

Музей Сталіна - одна з найпопулярніших визначних пам'яток Грузії

    всего 84291 отеля

Музей Сталіна - одна з найпопулярніших визначних пам'яток Грузії

Все більше туристів, що приїжджають на відпочинок до Грузії, відвідує будинок-музей Йосипа Сталіна в Горі. До теперішнього часу з початку року тут побувало близько 10 тисяч гостей, що на 20% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Сталінський меморіал, поряд з древнім містом Уплісцихе і монастирем Атенскій Сіон, є одним із трьох найбільш популярних туристичних об'єктів району Шида-Картлі.

За даними РІА "Новости", близько 80% відвідувачів музею - іноземці, серед яких перше місце за кількістю туристів займає Ізраїль. Далі слідують США, Великобританія, Франція, Італія, Німеччина, Іспанія. Побували в музеї Сталіна навіть туристи з Руанди та Чаду. Музейна адміністрація оформила угоди з 24 міжнародними туристичними агентствами.

Горі знаходиться в східній Грузії. Це центр однойменного муніципалітету і краю Шида-Картлі. Музей Йосипа Сталіна працює щодня з 10. 00 до 17. 00. В експозиції багато речей фактично або імовірно належали цьому відомому політику. А перед головною будівлею знаходиться будинок, в якому Сталін народився і провів перші чотири роки життя.
03 августа 2011, 08:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт