» Отдых » Новости туризма

Москвичі розкупили всі тури на найближчі дні

    всего 84291 отеля

Москвичі розкупили всі тури на найближчі дні

Через смог і аномально спекотної погоди, яка встановилася в Москві, жителі столичного регіону в терміновому порядку розкупили тури по Росії та за кордон з вильотом на найближчі вихідні - 7-8 і 14-15 серпня. [ ab]

Попитом користуються не тільки тури в близькі країни, але і в далекі, такі як Домініканська Республіка і Куба. Також популярні морські напрямки - Іспанія, Греція та Італія. На сьогоднішній день попит істотно перевищує традиційний для цього часу рівень.

Крім того, привертають столичних жителів Ленінградська область, Підмосков'ї (ті напрямки, де немає осередків займання) і Карелія.

Варто відзначити, що ціни на путівки в останній час значно зросли. Так, тижневий тур до Греції з проживанням у тризірковому готелі зі сніданком і вильотом в 20-х числах серпня обійдеться в $ 730. Відпочинок в тризірковому готелі в Туреччині за системою "все включено" коштуватиме $ 600, а поїздка до Єгипту з проживанням у чотиризірковому готелі по тій же системі - не менше $ 700. Відпустка на таких курортах Італії, як південна Тоскана або Ріміні, обійдеться в $ 900. Більш бюджетний варіант - відпочинок у Болгарії. Тут вартість путівки складе $ 530, але візу доведеться чекати близько 10 днів, повідомляє Інтерфакс.
07 августа 2010, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт