» Отдых » Новости туризма

Лжекурьера, обкрадає турагентства, заарештували в аеропорту

    всего 84291 отеля

Лжекурьера, обкрадає турагентства, заарештували в аеропорту

При спробі виїхати за кордон в одному з московських аеропортів затримана кур'єр, яка довгий час заробляла тим, що раптово зникала з грошима брали її на роботу турагентств. Так-так, та сама Наталя Михайлівна, вона ж Ольга Миколаївна, чиє фото було опубліковане в одній з новин на сайті TourDom. ru. Спритною підприємницею виявилася якась Лариса Ручкіна, якої вже пред'явлено звинувачення за фактом шахрайства та порушено кримінальну справу. З неї взято підписку про невиїзд, про це повідомив директор юрфірми «Система сервіс» Володимир Вепренцев, до якого зверталися за допомогою деякі ошукані турагентства.

Треба сказати, замітка з фотографією подіяла. Відразу після її появи коло осіб, що мали справу з підозрюваною, розширився. Наприклад, подзвонив директор однієї з турфірм і розповів, що ще в 2008 році особисто звільняв відображену на фото Ларису Дмитрівну Ручкін, 1982 року народження, уродженку м. Омська, номер паспорта такої-то. Інший подзвонив повідомив і номер «справжнього» закордонного паспорта, додавши, що мадам часто виїжджає за кордон. Всі нові відомості журналісти «БАНК» дублювали Володимиру Вепренцеву, а на сайті продовжували публікувати інформацію на кшталт «спостерігачі оцінюють шанси піймати лжекурьера як невеликі».

Паралельно події розвивалися й у правоохоронній сфері. Директор однієї з постраждалих турфірм зуміла домогтися в ОВД «Басманне» порушення кримінальної справи відносно пані Ручкін. Та була оголошена в розшук, і все закономірно скінчилося в аеропорту. Закінчилося чи що? «Підозрюю, що слідчий, дізнавшись про те, що заяви на Ручкін знаходяться ще в Арбатській і Тверському ОВС, а також розкриваються нові факти її діяльності, поспішить передати справу до суду, щоб уникнути зайвої роботи з розслідування всіх випадків. Таким чином, підозрювана може уникнути великої частки звинувачень ", - вважає Володимир Вепренцев.

Крім того, виявилися «пом'якшувальні» обставини. Поспілкувалися зі слідчим керівники ТА розповідають, що фігурантка заявила про свою вагітність, а причини скоєного (в якому вона кається і вибачається) пояснює своєрідним хобі. Мовляв, гроші для неї не мета, так як родичі цілком забезпечені люди. Дійсно, хвороба під назвою «клептоманія» (тяга до крадіжок) існує; вагітність, як відомо, теж трапляється. Враховуючи неабиякі акторські здібності панночки, а також обширні можливості у підробці документів (судячи з фальшивими паспортами, що вже говорити про довідці по вагітності), поспіх у розслідуванні тільки на руку підозрюваної. Повідомляє ІС "Банко".
06 августа 2010, 21:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт