» Отдых » Новости туризма

Водії зіпсували грецькі персики і туризм

    всего 84291 отеля

Водії зіпсували грецькі персики і туризм

Страйк водіїв вантажівок, яка завдала Греції серйозної шкоди, яка порушила плани тисяч туристів, остановившая прибутковий експорт фруктів і виснажити паливні запаси по всій країні, вчора була призупинена після того, як протестуючі погодилися вступити в переговори з урядом. [Ab ]

Через 6 днів після початку страйку працівники проголосували за закінчення акції за умови, що перебувають при владі соціалісти відновлять переговори з приводу планованої реформи щодо лібералізації транспортних перевезень. Вони також намагаються скасувати закон про примусове відбирання транспорту страйкуючих.

Виступаючи після проведених акцій протесту, Гіоргос Цортакос (Giorgos Tzortzakos), що очолює Федерацію власників вантажних машин, сказав: «Більшістю голосів ми вирішили припинити страйк. »

Однак з урахуванням побажань багатьох водіїв, які в останні дні вийшли на вулиці, мали зіткнення з поліцією і вступали в суперечки з противниками страйки, лідер профспілки попередив про те, що можливе проведення подальших страйків, якщо соціалісти відступляться від своїх обіцянок.

Греція давно не спостерігала подібних сцен: на вихідних була залучена армія, уряд задіяв військові машини для постачання палива в аеропорти, лікарні та електростанції після того, як основна більшість водіїв відмовилося від наказу про мобілізацію. Загони поліцейських супроводжували вантажівки на шляху до паливних заправок під уникнення зіткнення з протестуючими.

Страйк по час піку сезону відпусток призвела до серйозних наслідків для туризму, який повинен вивести економіку Греції з боргової кризи.

Від хотельеров до орендодавців машин, всі говорять про те, як налякані туристи: вони або відмовляються від раніше заброньованих поїздок або говорять про те, що не приїдуть більше в країну. На Криті і на півночі Халкидиков, де налічується 100,000 туристів, спостерігалися сцени, коли туристи залишали на узбіччях доріг машини, коли у них закінчувався бензин, повідомляє британська «Guardian».

«До 15 серпня припадає пік туристичного сезону, з якого втрачена цілий тиждень,» - говорить Василіс Коркідіс (Vassilis Korkidis), президент Грецької професійної туристичної асоціації.

Від страйку постраждала також персикова промисловість, персики - важлива складова всього грецького експортного ринку, закрилося більше десятка консервних заводів через відсутність палива, повідомляють офіційні джерела.
03 августа 2010, 18:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт