» Отдых » Новости туризма

Під Хургадою відкриється новий 5-зірковий курорт

    всего 84291 отеля

Під Хургадою відкриється новий 5-зірковий курорт

Дубайська компанія «Jumeirah Group», яка володіє готелями класу люкс і є членом Dubai Holding, підписала з Palm Hills Developments (PHD), одним з провідних девелоперів Єгипту, угода на управління «Jumeirah Gamsha Bay Resort» , новим 5-зірковим курортом класу делюкс, розташованим на Червоному морі в Єгипті на території курорту PHD - Palm Gamsha в затоці Гамша, повідомили кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» в Jumeirah Group.

За проектом розкішний готель на 250 номерів, розташований в 47 км на північний захід від аеропорту Хургади, є частиною багатофункціональної забудови Palm Gamsha, що складається з 20 штучних островів, що утворюють форму морського коника. Досвід Jumeirah в управлінні розкішними готелями і стійкі позиції PHD на ринку девелопменту Єгипту є запорукою того, що Gamsha Bay стане провідним світовим курортом.

Гості зможуть насолодитися знаменитими туристичними визначними пам'ятками регіону та популярними видами відпочинку, включаючи спостереження за птахами, піші прогулянки, гру в гольф, сафарі і відвідування археологічних розкопок.

Jumeirah Gamsha Bay Resort - це перший договір Jumeirah на управління, підписаний в Єгипті. Завдяки даній угоді, на даний момент кількість уже відкритих і готуються до відкриття готелів компанії по всьому світу складає 48.
03 августа 2010, 18:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт