» Отдых » Новости туризма

Новим готелям Греції пропонують відмовитися від системи all inclusive

    всего 84291 отеля

Новим готелям Греції пропонують відмовитися від системи all inclusive

Міністерство культури і туризму Греції запропонував уряду країни вжити заходів по розвитку туристичного сектору економіки. Зокрема, було запропоновано обмежити систему all inclusive у нових грецьких готелях мінімум на п'ять років, щоб стимулювати попит на послуги ресторанів, магазинів і інших об'єктів інфраструктури за межами готельної території.

У разі згоди власників готелю відмовитися від системи all inclusive, вони отримають від держави додаткові субсидії. Пропозиція не стосується вже існуючих готелів, що працюють за цією системою, повідомляє "Турмаяк".

Представники Асоціації готельного бізнесу Греції вважають, що подібне обмеження спричинить за собою сильне зниження конкурентоспроможності грецьких готелів в порівнянні з турецькими і єгипетськими. За відомостями асоціації, система all inclusive користується все більшим попитом. В умовах економічної кризи цей продукт відповідає потребам родини середнього класу, яка може заздалегідь спланувати бюджет свого відпочинку. Відмова від цієї системи відніме у Греції чималу частину туристів з Росії, Великобританії та Німеччини, а також місцевих клієнтів, які вже встигли оцінити переваги цього типу харчування.
03 августа 2010, 10:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт