» Отдых » Новости туризма

На внутрішні рейси Аерофлоту з Шереметьєво можна зареєструватися по мобільнику

    всего 84291 отеля

На внутрішні рейси Аерофлоту з Шереметьєво можна зареєструватися по мобільнику

Авіакомпанія "Аерофлот" ввела можливість реєстрації на рейс за допомогою мобільного телефону. Поки це можливо тільки для внутрішніх рейсів, що вилітають з московського аеропорту Шереметьєво. Крім того, на відміну від зарубіжних аналогів, нова технологія важкодоступна, впроваджена половинчасто і не позбавляє від необхідності отримання паперового посадкового талону.

Так звана «мобільна реєстрація" починається за 24 години і закінчується за 1 годину 30 хвилин до вильоту рейсу. По закінченні процесу, в ході якого можна вибрати собі місце на борту, на мобільник (якщо він підтримує відповідну технологію) буде відправлений штрих-код. У ряду зарубіжних перевізників такого коду було б достатньо для посадки в літак, проте в Росії на контролі безпеки вимагають паперовий посадковий. Отримати його в Шереметьєво можна перед лінією цього контролю - там стоять два автомати, до яких потрібно піднести телефон з відображеним на його екрані штрих-кодом.

Таким чином, половинчастий сервіс поки мало кому буде корисний: з тим же успіхом отримати посадковий можна із звичайних автоматів реєстрації, десяток яких розташований неподалік. Теоретично він міг би придатися спізнюються в аеропорт пасажирам, проте ця можливість практично блокована закриттям цього виду реєстрації за 90 хвилин до вильоту рейсу.

Зайве говорити, що менеджери на рідкість незручного сайту "Аерофлоту" не подбали про те, щоб "мобільну реєстрацію" було легко знайти. А в прес-релізі її правильну адресу, зрозуміло, не зазначений. Пасажир, який не знає де її шукати, не знайде її ніколи. Вона доступна за адресою mobile. aeroflot. ru (а на звичайному сайті "Аерофлоту" - захована в підрозділ "Де зареєструватися" розділу "До і після польоту". На головній сторінці ресурсу відсутня не тільки посилання на мобільну реєстрацію, але і взагалі згадка про мобільної версії сайту.
02 августа 2010, 21:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт