» Отдых » Новости туризма

У Orenair з'явиться рейс в Шереметьєво

    всего 84291 отеля

У Orenair з'явиться рейс в Шереметьєво

Авіакомпанія Orenair ( " Оренбурзькі авіалінії " ) ввела новий рейс з Оренбурга в Москву. На відміну від всіх інших, які виконуються в Домодєдово, цей рейс здійснюється в аеропорт Шереметьєво. По всій видимості, це перша ознака координації дій між Orenair і " Аерофлотом ", який за рішенням уряду повинен отримати в майбутньому контроль над оренбурзьким перевізником.

Можливо, що незабаром стикувальні квитки на цей рейс будуть продаватися і " Аерофлотом ", чий хаб розташований якраз в Шереметьєво. На новому рейсі, запланованому поки по робочих днях, буде використовуватися літак Ту-134. Виліт з Оренбурга в 12. 00, прибуття в Москву в 12. 20. Зворотний виліт в 13. 50, прибуття до Оренбурга в 17. 50. Мінімальна ціна на сайті Orenair - 4425 рублів в одну сторону і 8125 рублів туди-назад. У Шереметьєво рейс буде прибувати в старий термінал 1 ( В ).

Orenair - монополіст на лінії Москва - Оренбург. У піковий період з 23 по 31 серпня ця компанія буде здійснювати по три додаткові щоденні рейси - в аеропорт Домодєдово на Ту-134.
02 августа 2010, 19:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт