» Отдых » Новости туризма

Пожежі у Росії: за добу згоріли майже 900 будинків, є загиблі

    всего 84291 отеля

Пожежі у Росії: за добу згоріли майже 900 будинків, є загиблі

За минулу добу в Росії через пожежі згоріли майже 900 приватних будинків, загинули п'ятеро людей, постраждали 34 людини, повідомило РИА Новости джерело в правоохоронних органах РФ.

За його словами, найбільше будинків знищено вогнем в Нижегородській та Воронезькій областях - 505 і 271 відповідно.

Тільки в одному населеному пункті Нижегородської області - у селі Кавлі Ардатовского району - згоріли 25 приватних будинків. "Причина виникнення пожежі - обрив електропроводів", - сказало джерело. За його даними, всього на території Нижегородської області через пожежі за минулу добу 13 людей постраждали, була проведена евакуація 200 жителів у Виксунському районі.

У Залізничному, Лівобережному районах Воронежа, а також Рамонская і Верхньо-Мамонском муніципальних районах Воронезької області вогнем було знищено 271 приватний будинок. "У результаті п'ятеро людей загинули і 21 з тілесними ушкодженнями госпіталізовані. Була проведена евакуація понад 2,5 тисяч жителів, які зараз розміщені в медичних установах і навчальних закладах Воронежа", - сказало джерело.

Він повідомив, що в Меленковского районі Володимирської області згоріли 72 приватних будинки, в Курській області - чотири. У Московській області знищено 44 будинки.

"Ситуація з лісовими пожежами у Центральному та Південному регіонах Росії викликає серйозні побоювання, оскільки поки не вдається запобігати спалаху", - додало джерело.
30 июля 2010, 09:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт