» Отдых » Новости туризма

У Тбілісі відкрився перший апарт-готель

    всего 84291 отеля

У Тбілісі відкрився перший апарт-готель

У Тбілісі відкрився перший апарт-готель у Грузії Citadines Tbilisi Freedom Square. Він розташований в самому центрі міста, поруч з популярною туристичною визначною пам'яткою - площею Свободи, в декількох хвилинах ходьби від будівель Державної канцелярії та Парламенту.

Незважаючи на те, що біля готелю поки досі не було офіційного відкриття, він користується великою популярністю, так як пропонує постояльцям вдалу комбінацію демократичних цін, комфорту і високого рівня безпеки, повідомляє Georgia Today.

Citadines Tbilisi Freedom Square розташовує 66 апартаментами, обладнаними кондиціонерами та високошвидкісним доступом в інтернет. Крім того, в кожному номері є телевізор з супутниковими каналами, пряма телефонна лінія, звукова система класу hi-fi, а також ванна кімната і кухня з плитою, духовкою, холодильником і посудомийною машиною. 36 номерів категорії "студіо" готові прийняти від одного до двох гостей, інші 30 номерів розраховані на групу або сім'ю з чотирьох осіб. До послуг гостей готелю - переговорні кімнати з усім необхідним обладнанням, а також фітнес-зал.

Ціни на номери починаються від $ 93 за номер категорії "студіо" на двох чоловік за ніч. В даний час 54 апарт-готелю Citadines працюють в шести європейських і чотирьох азіатських країнах.
30 июля 2010, 02:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт