» Отдых » Новости туризма

У московському аеропорту Домодєдово пасажир дві години не випускав людей і екіпаж з літака

    всего 84291 отеля

У московському аеропорту Домодєдово пасажир дві години не випускав людей і екіпаж з літака

Сьогодні, 29 липня, в московському аеропорту Домодєдово пасажир рейсу з Мінеральних Вод виставив вимоги екіпажу.

Як повідомила прес-служба аеропорту, інцидент стався на рейсі № 1236 Мінеральні води - Москва авіакомпанії Кавмінводи-Авіа.

"Один з пасажирів виставив вимоги екіпажу. Після приземлення літак був відігнаний на дальню стоянку та скоординованими діями служб аеропорту, ЛУВС по аеропорту Домодєдово і ФСБ літак було звільнено", - повідомили РІА Новини в прес-службі аеропорту.

У транспортній міліції зазначили, що пасажир утримував літак дві години, і одному з інших пасажирів стало погано. Зараз загрожував затриманий і переданий правоохоронним органам.

Як повідомляє Lenta. ru з посиланням на ІТАР-ТАРС, він є жителем Мінеральних вод. У літаку він заявив, що у нього є цінна інформація для правоохоронних органів, після чого зажадав зустрічі з представниками силових структур та ЗМІ.

Повідомляється також, що загарбника знешкодили оперативники, які проникли на борт під виглядом лікарів. Це сталося після того, як чоловік погодився пустити медперсонал, щоб допомогти одному з пасажирів.
29 июля 2010, 18:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт