» Отдых » Новости туризма

Кубань і ВІМ-авіа почнуть літні рейси з Москви в Геленджик

    всего 84291 отеля

Кубань і ВІМ-авіа почнуть літні рейси з Москви в Геленджик

Авіакомпанії " Кубань " і " ВІМ-авіа " відкриють в кінці курортного сезону літні рейси з Москви в Геленджик. Обидві компанії стануть обслуговувати маршрут чотири рази на тиждень. " Кубань " буде літати з 30 липня по 15 вересня на Як-42 по середах, п'ятницях, суботах і неділях. " ВІМ-авіа " - тільки з 16 по 31 серпня по понеділках, вівторках, середах і четвргам на Boeing 757.

Ціни обох перевізників немаленькі. У " Кубані " політ з Москви в Геленджик коштує від 6050 рублів, назад - від 7050 рублів, а туди-назад - від 13050 рублів. У " ВІМ-авіа " ці тарифи складають 4050, 6590 і 10640 рублів відповідно. Таким чином, в пік сезону кількість рейсів між Москвою і відкрилися в травні аеропортом Геленджика буде досягати шести в день. Лінію обслуговують також " Аерофлот ", " Авіанова ", " Уральські авіалінії ", " Газпромавіа ", " Атлант - Союз " і UTair, причому принаймні два перших перевізника збираються залишити рейси і в зимовий період.
29 июля 2010, 17:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт