» Отдых » Новости туризма

Міжнародні рейси аеропорту Сочі незабаром будуть переведені в новий термінал

    всего 84291 отеля

Міжнародні рейси аеропорту Сочі незабаром будуть переведені в новий термінал

Прикордонний пункт пропуску в новому терміналі аеропорту Сочі отримав схвалення міжвідомчої комісії. Найближчим часом має бути підписаний наказ про введення його в експлуатацію. Це дозволить перевести в новий термінал міжнародні рейси, що здійснюються із старого барака, саме "павільйоном".

Попередньо переклад міжнародних рейсів планувався на червень, потім термін був перенесений на кінець липня. Тепер, схоже, це відбудеться в серпні. Внутрішні рейси переведені в новий термінал у травні. Дізнатися про терміни і порядок переходу, правда, мудро - на практично неживому сайті аеропорту як і раніше не публікуються ніякі відомості для пасажирів, включаючи і розклад польотів.

Найбільше полегшення введення нового пункту пропуску принесе пасажирам рейсу "Донавіа" Ростов-на-Дону - Сочі - Тель-Авів. Зараз вони під час тригодинної посадки в Сочі змушені виходити з літака в новий внутрішній термінал, отримувати багаж, їхати з ним на автобусі по міській дорозі до старого міжнародного павільйону, проходити там прикордонні та митні формальності і новий контроль безпеки, після чого повертатися в літак. Те ж саме в протилежному порядку повторюється на зворотному рейсі Тель-Авів - Сочі - Ростов. Після відкриття нового прикордонного пункту все це відбуватиметься в рамках одного терміналу.
29 июля 2010, 17:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт