» Отдых » Новости туризма

Кілька турфірм в Москві знову постраждали від пожежі

    всего 84291 отеля

Кілька турфірм в Москві знову постраждали від пожежі

Ще одна пожежа в Москві, що стався в ніч на четвер 29 липня, тимчасово залишив кілька турфірм без офісів. На цей раз загорілося двоповерхова будівля старої споруди, розташоване в центрі міста за адресою: Пушкінська площа, будинок 7, між будівлями кінотеатру "Росія" і видавництва "Известия". Від пожежі, що сталася вдень 28 липня за адресою: Тверська застава, будинок 3, також постраждало декілька десятків туристичних компаній.

У будівлі на Пушкінській орендують офіси відразу кілька турфірм, серед яких - "Гарант-Тур", LF-Travel, "Аквінта" і "МегаДіалог". За даними МНС, площа пожежі склала близько 50 квадратних метрів; горіли приміщення на другому поверсі і горище. Пожежа була згашена вранці, ніхто не постраждав, повідомляє Турпром.

У компанії LF-Travel розповіли, що для запобігання можливого повторного загоряння будівлю пролито водою, тому в ньому відключена електроенергія. З цієї причини в четвер робочий день у турфірмах зірваний, проте в основному офіси від пожежі не постраждали.

У фірмі "МегаДіалог" повідомили, що збиток від пожежі завдано мінімальний, а базу даних і документи клієнтів вдалося зберегти.
29 июля 2010, 16:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт