» Отдых » Новости туризма

Сьюти над водою створюють у готелі на острові Сент-Люсія

    всего 84291 отеля

Сьюти над водою створюють у готелі на острові Сент-Люсія

Sandals - одна з найбільших у світі компаній у сфері розкішного відпочинку - оголосила про те, що в 2011 році в готелі Sandals Grande St. Lucian Spa & Beach Resort на карибському острові Сент-Люсія (St. Lucia) буде побудовано крило з номерами, розміщеними прямо над водою. Для постояльців нові номери повинні відкритися в 2012 році.

Гості зможуть вибирати з 26 розкішних сьютов, розділених на три категорії. У кожному з номерів буде скляна підлога, крізь який постояльці зможуть милуватися підводним життям Карибського моря.

Прямо над водою будуть розвішані гамаки. На спеціальних терасах розмістяться душ і джакузі. А підсвічування морської води дозволить бачити корали і різнобарвних риб навіть вночі, повідомляє Breaking Travel News.

У вартість кожного номера увійдуть і послуги дворецьких: Sandals співпрацює з Гільдією професійних британських дворецьких. Таким чином, гості зможуть насолодитися найвищою сервісом і щовечірніми вечерями при свічках на терасі.

В обробці інтер'єрів кожного номера будуть використані натуральне дерево та інші матеріали, не здатні завдати шкоди морської екології. Готель стане частиною комплексу Greek Village, на території якого розміщені в цілому 200 апартаментів, гігантський плавальний басейн і штучна річка.

Гостям запропонують вишукані вечері в розкішних ресторанах, кращі вина і міцний алкоголь в необмежених кількостях в місцевому барі, а також широкий вибір різних способів проведення дозвілля, включаючи плавання з маскою і дайвінг. Проживання в Sandals Grande St. Lucian Spa & Beach Resort обходиться від $ 800 в день.



готель Sandals Grande St. Lucian Spa & Beach Resort 5 *
04 апреля 2010, 20:34




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт