» Отдых » Новости туризма

«Hilton» поверне гроші туристам, які відмовилися відпочивати в Мексиканській затоці

    всего 84291 отеля

«Hilton» поверне гроші туристам, які відмовилися відпочивати в Мексиканській затоці

Про стовідсоткової грошової компенсації туристам, анулюється бронь в готелях «Hilton Worldwide» у зв'язку з недавнім розливом нафти в Мексиканській затоці, заявив власник цієї готельної мережі, що випустив на підтвердження своїх слів «Гарантію задоволення ».

Документ набуває чинності сьогодні і діє до 31 липня. Він звільняє від компенсаційних виплат туристів, що зняли попередньо оформлену заявку на проживання в готелях мережі від узбережжя Затоки і до південної Флориди, у випадку, якщо екологічна катастрофа робить їх перебування в регіоні скрутним або неможливим. Регламент поширюється на готелі, розташовані поряд з пляжами або в зоні двадцятихвилинної їзди від них.

«Усвідомлюючи в повній мірі, що відсутність чіткої інформації про масштаби екологічного лиха та стан пляжів, заважає туристам прийняти остаточне рішення про приїзд сюди нинішнім літом,« Hilton Worldwide »вводить« Гарантію задоволення », яка дозволить потенційним відпускникам прийняти розумне, зважене рішення, не відчуваючи занепокоєння про наслідки відпочинку в цьому регіоні ». З такими коментарями виступив Глава брендингового і зовнішньоторговельного напряму «Hilton Worldwide» Пол Браун (Paul Brown). «Ми звертаємося до туристів із закликом не відмовлятися від« заслуженого »відпочинку на узбережжі Мексиканської Затоки та південної Флориди, обіцяючи до їх послуг цього літа сотні миль красивих пляжів, на яких немає ні крапельки нафти».
23 июня 2010, 14:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт