» Отдых » Новости туризма

Пам'ятки Дубровника приваблюють туристів

    всего 84291 отеля

Пам'ятки Дубровника приваблюють туристів

Згідно з результатами досліджень, кріпосні стіни Старого міста в Дубровнику є найбільш привабливою визначною пам'яткою для іноземних туристів, які проводять відпустку в Хорватії. Піша прогулянка по них займає близько години. Весь цей час туристи насолоджуються не тільки панорамою міста, але і видом на кришталево чисті води Адріатичного моря.

За даними Центрального статистичного бюро, в першому кварталі поточного року кріпосні стіни Дубровника відвідали 11 тисяч зарубіжних гостей. Крім того, популярністю серед мандрівників користуються національні парки країни, зокрема Плітвіцькі озера, де побували 10 тисяч туристів, і Корнат, який прийняв 7000 відвідувачів, пише Croatianvillas. com.

Примітно, що кріпосні стіни Старого міста в Дубровнику гості можуть відвідати по карті туриста, що надає знижку до 50% від вартості вхідних квитків. Крім цього, карта дає право на пільгові квитки при відвідуванні фортеці Ревелін, художньої галереї, будинки Марина Држіча - видатного хорватського поета і драматурга епохи Відродження, а також інших визначних пам'яток.
23 июня 2010, 13:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт