» Отдых » Новости туризма

Табір для спостереження за горилами в Уганді

    всего 84291 отеля

Табір для спостереження за горилами в Уганді

Табір Gorilla Forest в Бвінді (Bwindi, Уганда) пропонує туристам тісне знайомство з гірськими горилами, а також справжню розкіш посеред джунглів. Уважні службовці, які з'являються з нізвідки за першим покликом постояльців, готові виконати будь-який каприз. Крім того, це єдине місце на планеті, де можна випити свій вечірній мартіні в компанії гірських горил.

Хоча в сусідній Руанді існує розвинена інфраструктура для проведення сафарі і прогулянок по джунглях, саме на території Уганди проживає більше половини популяції гірських горил світу. Це і приваблює в країну багатьох любителів дикої природи, пише Daily Mail.

Зі столиці Уганди Кампали (Kampala) в Бвінді ходять автобуси. Дорога по пересіченій місцевості займає рівно добу, але в кінці її туристів чекає відмінний відпочинок. Номери в гостьових будинках обладнані всім необхідним, включаючи величезні ліжка. Там можна прийняти ванну при свічках або душ під відкритим небом. А в місцевому ресторані сервірують розкішні вечері з п'яти страв.

Табір розташувався на плоскій гряді посеред мангових і бананових заростей. Щоб відправитися на пошуки горил, необхідно зареєструватися в угандійських суспільстві з охорони дикої природи і придбати дозвіл на спостереження за тваринами: $ 30 з людини в добу.

Всього в Бвінді мешкають три групи горил. Туристам пропонують вибрати одну з них і сконцентрувати на ній всю свою увагу. У джунглі туристи відправляються в компанії провідників і озброєних автоматами солдатів місцевої армії.

У спілкуванні з горилами необхідно дотримувати два правила: не підходити до них дуже близько і не тікати від них, навіть якщо здається, що втеча може врятувати ситуацію. Тим не менше поведінку горил непередбачувано, і найчастіше, замість того щоб розшукувати приматів в джунглях, туристи можуть спостерігати за ними прямо на території табору.

Розміщення в таборі Gorilla Forest обійдеться в $ 410 з людини в добу. Також у туристів є можливість поселитися в наметовому таборі однією з міжнародних лікарських організацій. Це - самий бюджетний спосіб переночувати в джунглях Бвінді. Вартість місця в комфортабельній наметі - $ 55 з людини.
23 июня 2010, 14:02

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт