» Отдых » Новости туризма

У Чернівцях очікується підйом води на шість метрів, не виключено відселення мешканців

    всего 84291 отеля

У Чернівцях очікується підйом води на шість метрів, не виключено відселення мешканців

На річці Прут у Чернівцях очікується підйом води більш ніж на 6 метрів.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій з посиланням на міністра Нестора Шуфрича, який зараз перебуває у Чернівцях.

Зокрема, Шуфрич оглянув один з найбільш небезпечних ділянок на березі річки Прут у місті, де інтенсивність підвищення рівня води становить більше 10 см на годину.

"За попередніми даними, очікується підйом води на рівень за 6 метрів, зараз ми спостерігаємо підйом води на рівень, приблизно, 5-ти метрів на річці Прут", - сказав керівник МНС.

Міністр проінформував, що пік підйому води очікується близько 22:00. Він не виключив необхідності тимчасового відселення мешканців найближчих будинків, попередньо - це декілька десятків будинків.

Місця для відселення забезпечені. "На час відселення силами МВС буде забезпечена охорона будинків, території та особистого майна громадян" - запевнив Шуфрич.

Також керівник МНС проінформував, що в Чернівецьку область вже направляються відповідні підрозділи МНС з Івано-Франківської, Тернопільської та Хмельницької областей. В першу чергу, мова йде про спеціальну техніку - пересувні насосні станції, які максимально оперативно забезпечать відкачування води.

Крім того, Шуфрич запевнив, що гелікоптер, який здійснює оперативне чергування в західній Україні і знаходиться зараз в Ужгороді, в разі необхідності готовий вилетіти до Чернівецької області.
23 июня 2010, 20:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт