» Отдых » Новости туризма

Злива затопила вулиці Сімферополя

    всего 84291 отеля

Злива затопила вулиці Сімферополя

Двадцять п'ять бійців МНС і шість одиниць техніки ліквідовували підтоплення декількох вулиць і одного підземного переходу в Сімферополі, що сталися через сильну зливу 22 червня.

Жителі адміністративного центру Криму добиратися додому по коліно у воді, повідомила в середу прес-служба кримського управління МНС.

"У кримській столиці кількість опадів, за словами фахівців, не перевищила місячної норми - 12 мм. Але навіть такі незначні природні примхи стали для городян серйозним випробуванням. Сімферопольцям довелося буквально по коліно у воді добиратися додому - через дощі система зливових стоків у черговий раз підвела кримську столицю. Рятувальникам довелося кілька разів виїжджати на допомогу, щоб відкачати воду ", - говориться в прес-релізі.

За даними МНС, "особливо постраждали" вулиці Гридасова, Кечкеметська, Глінки, проспект Перемоги, в селищі ГРЕС поблизу Сімферополя затопило перехід.

Сильні дощі пройшли не лише в Сімферополі. "За інформацією кримського гідрометцентру, найбільша кількість опадів випала в Нижньогірському районі - 36 мм, а також у Роздольненському (27 мм) і Чорноморському (14 мм) районах", - зазначає МНС.

Нагадаємо, що на 22-23 червня в Криму оголошено штормове попередження - можливі сильні зливи, грози, град і шквальний вітер.
23 июня 2010, 19:29
http://korrespondent.net





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт