» Отдых » Новости туризма

«Sentido Hotels & Resorts» розширює туніське курортне напрямок

    всего 84291 отеля

«Sentido Hotels & Resorts» розширює туніське курортне напрямок

Готельний оператор «Sentido Hotels» поповнює свій туніський портфоліо. Серед нових напрямків, які увійдуть до «Sentido Hotels Tunisia», - пляжний курорт в Табарке (Sentido Tabarka Beach Resort), Джербе (Sentido Djerba Beach) і Хаммамете (Sentido Phenicia). [ab ]

З появою комплексу «Sentido Tabarka», бренд почне освоєння по суті цілинного курортного регіону на північному заході країни, який стане нагадувати Чорний ліс у Німеччині, і звідки буде починатися шлях до унікального підводного світу і кораловим ландшафтам. Новий пляжний готель на 255 номерів розмістився серед мальовничих пейзажів, що тягнуться від узбережжя до підніжжя Крумірскіх гір, в оточенні соснового лісу. Тут туристів чекає оформлений за індивідуальним дизайнерським проектом ресторан, казино, коктейль-бар, гольф-поле на 18 лунок, СПА-комплекс з центром таласотерапії, а також цілий ряд об'єктів, відвідавши які туристи зможуть на собі відчути всі принади традиційних туніських лазень.

Розташований в 25 км від аеропорту пляжний курортний комплекс «Sentido Djerba» символізує традиції туніської культури. Виділяється на загальному тлі купольна конструкція нагадує історичні поселення південного Тунісу. В інтер'єрах переважно орієнтального стилю розмістилися ресторан, кафе, два коктейль-бару, критий і відкритий басейни, театр, спортивна інфраструктура, а також зона відпочинку з сауною, масажними кабінетами і кабінетами таласотерапії. Для любителів гострих відчуттів пакет послуг включає також екскурсії по пустелі, човнові прогулянки і поїздки на мотоциклах по руслах висохлих річок.

Оточений з усіх боків квітучими садами майже в самому центрі Хамамет, курорт «Sentido Phenicia» пропонує сучасні номери у вишуканих інтер'єрах, індивідуальну, тематичну або a la carte-кухню своїх ресторанів, кафе в мавританському стилі і шість коктейль-барів.

Подібно всім іншим об'єктам під управлінням «Sentido Hotels & Resorts», три нових комплексу пропагують «Чуттєву філософію» концепту. З настанням сутінків, шлях з порога висвітлює незвичайна система освітлення, яка «веде» туриста до фойє, прикрашеного композиціями зі свіжих квітів. Особливим чином підібрані музичні мелодії делікатно наповнюють усе загальний простір, а до них приєднується, розливаючись в повітрі, неповторний аромат пахощів, створений дизайнерами «Sentido».
22 июня 2010, 11:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт