» Отдых » Новости туризма

Зимові розпродажі в Італії почнуться 5 січня

    всего 84291 отеля

Зимові розпродажі в Італії почнуться 5 січня

Багато туристів намагаються приїхати до Італії в період розпродажів, щоб купити одяг, взуття, сумки та інші товари зі знижкою до 70%. Зимова розпродаж 2017 року на всій території країни почнеться вранці 5 січня, проте в різних регіонах її тривалість буде відрізнятися.

Так, сезон знижок у торговельних центрах і магазинах області Лаціо, де знаходиться Рим, а також на острові Сицилія завершиться вже 15 лютого. У Лігурії (Генуя) і автономної провінції Больцано (Південний Тіроль) розпродаж закінчиться 18 февраля.До 28 лютого період знижок триватиме в Калабрії, П'ємонті, Апулії і Венето. Області Марке і Базіліката продовжать розпродажу до 1 березня. Регіони Абруццо, Емілія-Романья, Ломбардія, Тоскана, Умбрія, область Молізе і острів Сардинія завершать сезон знижок 5 березня. Розпродажі в Валле-д'Аоста і Фріулі-Венеції-Джулії триватимуть до 31 березня. Довше за всіх зимові знижки триватимуть в Кампанії (Неаполь) - до 2 квітня.
26 декабря 2016, 12:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт