» Отдых » Новости туризма

У Дубаї пройде торговий фестиваль

    всего 84291 отеля

У Дубаї пройде торговий фестиваль

Традиційний торговий фестиваль (Dubai Shopping Festival) буде проходити в Дубаї (ОАЕ) з 26 грудня по 28 січня. Найбільші знижки шопінг-центри емірату запропонують в новорічну ніч.

Як повідомляє ДТКМ-Москва, цілий місяць любителів шопінгу чекають знижки на всілякі товари, розіграші призів і шоу в торгових центрах. Всі бажаючі можуть взяти участь у лотереї, призами в якій стануть автомобілі, гроші і злитки золота.В новорічну ніч в торгових центрах Mall of the Emirates, City Centre Mirdiff, City Centre Deira і City Centre Me'aisem розпродажі досягнуть піку - до полудня 1 січня товари тут можна буде купити з 90-відсотковою знижкою. У Dubai Mall розгорнеться "Квартал краси" (Beaty District), гостям якого будуть запропоновані не тільки ексклюзивні товари для догляду за собою, а й майстер-класи від професіоналів.

В Burj Park з 19 по 28 січня проходитимуть модні покази і музичні вистави для всієї родини. Там же відбудеться фестиваль вуличної їжі.
08 декабря 2016, 09:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт