» Отдых » Новости туризма

Шведський крижаний готель став цілорічним

    всего 84291 отеля

Шведський крижаний готель став цілорічним

У шведському Юккас'ярві (Jukkasjärvi) знову відкритий знаменитий крижаний готель, який створюють тут щозими 27 років поспіль. Однак, на цей раз готель не розтане навесні, як зазвичай, а зможе приймати постояльців круглий рік.

Icehotel 365 - найстаріший і найбільший в світі готель, створений цілком з льоду. Щорічно за право оформити його номера змагаються льодові скульптори і різьбярі з усього світу. Всього готель площею 1200 квадратних метрів пропонує 21 номер, в яких гості знайдуть теплі спальні мішки. До послуг постояльців також - крижаний бар і галерея льодової скульптури, де проводяться майстер-класи для всіх бажаючих створити власний твір мистецтва із застиглої води.

Для того щоб крижаний готель функціонував і влітку, знадобилися всі зусилля інженерів і техніків, повідомляється на сайті Icehotel 365. Завдяки спеціальному обладнанню, температура в приміщеннях буде підтримуватися на рівні -5 градусів. Тепер туристи зможуть вибирати: приїхати в Icehotel 365 полярної ночі, щоб помилуватися північним сяйвом і покататися на собачих упряжках, або полярним днем, щоб погуляти під північним сонцем. Вартість проживання в ледярном готелі - 2450 шведських крон (250 євро) за двомісний номер.

Юккас'ярві розташований приблизно в 17 кілометрах від найпівнічнішого в Швеції аеропорту Kiruna, в 200 кілометрах від Північного полярного кола.
07 декабря 2016, 10:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт