» Отдых » Новости туризма

Авіакомпанії США почнуть регулярні рейси на Кубу в кінці літа

    всего 84291 отеля

Авіакомпанії США почнуть регулярні рейси на Кубу в кінці літа

Американські авіакомпанії мають намір відновити регулярні рейси на Кубу протягом місяця. Регулярні рейси були заборонені кілька десятиліть через напруженість у відносинах США і Куби - відбувалися тільки чартерні польоти на курорти.

Першою полетіти на Кубу збирається бюджетна авіакомпанія JetBlue, що пропонує квитки по $ 99 в одну сторону з Форт-Лодердейл у Санта-Клари. Протягом осені вона також збирається відкрити польоти в кілька інших регіональних аеропортів на Кубі. Крім того, вона збирається оформляти кубинські візи американським громадянам за $ 50 прямо під час реєстрації на рейси.

Silver Airways вийде на той самий маршрут з 1 вересня, а найбільша в світі авіакомпанія American Airlines буде літати з 7 вересня в п'ять кубинських аеропортів з Майамі. Жоден американський перевізник поки не заявив рейси до столиці Гавани, хоча такі права були отримані декількома авіакомпаніямі.Для російських пасажирів, що мають американську візу, політ на Кубу через США в окремих випадках може бути дешевше прямого перельоту. Ймовірно, що левова частка кубинських рейсів відправлятиметься з Флориди, де проживає велика частина кубинських емігрантів, проте в планах деяких компаній є рейси і з інших міст - зокрема, Нью-Йорка.
02 августа 2016, 11:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт