» Отдых » Новости туризма

Прийнято закон про другий закордонному паспорті для росіян

    всего 84291 отеля

Прийнято закон про другий закордонному паспорті для росіян

Державна дума РФ прийняла в другому і третьому читаннях проект закону, що дозволяє росіянам мати два закордонні паспорти з одним терміном дії.

Поправки вносяться в закон "Про порядок виїзду з Російської Федерації та в'їзду в Російську Федерацію". Ними обмовляється, що будь-якому громадянину Росії при його бажанні і з дотриманням встановлених правил і обмежень може оформлятися і видаватися другий закордонний паспорт на період дії його першого закордонного паспорта, що містить електронний носій інформації.

Автор законопроекту депутат Різван Курбанов вважає, що нововведення допоможе росіянам, що часто виїжджають за кордон, пише ТАСС. Наприклад, громадянин РФ зможе користуватися одним документом, поки другий знаходиться в консульстві для оформлення візи. Також вирішиться проблема наявності в паспорті штампів про в'їзд в недружні один одному держави. Можливість видачі другого паспорта, на думку автора, послужить також цілям збільшення дохідної частини федерального бюджету РФ.
09 декабря 2015, 17:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт