» Отдых » Новости туризма

Гірськолижна Каринтія пропонує знижки сімейним туристам

    всего 84291 отеля

Гірськолижна Каринтія пропонує знижки сімейним туристам

Гірськолижні курорти австрійського регіону Каринтія в новому сезоні пропонують сімейним туристам заощадити. Так, в Бад-Кляйнкірххайм (Вad Kleinkirchheim) діти до 12 років зможуть покататися всього за один євро на добу, а з 5 березня в ряді готелів сім'ї отримають безкоштовний скі-пасс і 50-відсоткову знижку в термальний комплекс.

Проживають в готелях на озері Мільштеттер-Зеє (Millstätter See) діти до 14 років кататимуться безкоштовно за умови наявності у батьків оплачених скі-пасів, повідомляє Рада з туризму Карінтії.

У Вайссензее (Weissensee) вартість скі-пасу на дитину віком до 12 років залежить від його зростання - чим менше, тим дешевше, крім того, деякі готелі пропонують безкоштовне катання у період з 21 лютого по 6 березня. На озері Вайссензее взимку працює ковзанка, де відкриваються прискорені курси з фігурного катання. А на природній санній трасі в Нагглер-Альм (Naggler Alm) щосереди проводиться семінар з катання на санях і Тірольського співу.

Найбільший гірськолижний курорт Карінтії Нассфельд (Nassfeld) пропонує спеціальну програму для дітей до 10 років "Nice Surprice", сноупарк, фотосесії на трасі, а також різноманітні ігри.

У дитячому парку розваг Katschi's Kinderwelt в містечку Качберг (Katschberg) також чекають маленьких лижників. Тут вони вчаться долати перші круті повороти під наглядом досвідчених тренерів. Уздовж трас розмовляють герої коміксів підбадьорюють дітей під час спуску, дитячий підйомник-міні-літак у вигляді тарілки інопланетян піднімає їх назад до старту лижної траси. Запряжені кіньми вози-таксі доставляють дітей у кінці насиченого пригодами дня назад в готель.

"Квиток сніговика" для дітей до 10 років на гірськолижному курорті Хайлігенблут (Heiligenblut) продається разом з скі-пасом для одного з батьків і коштує два євро.

Курорт Герлітц (Gerlitzen) більше розрахований на новачків і пропонує просторі мальовничі траси, дитячі майданчики та спеціальні меню для маленьких гостей. Неподалік розташована зона відпочинку Erlebniswelt Kärnten Therme з теплими термальними басейнами і водними атракціонами.

Туррахер-Хое (Turracher Hohe) надає знижку при придбанні добового сімейного скі-пасу і пропонує спеціальні курси катання для дітей. А в регіоні Лізер-Мальтаталь (Lieser Maltatal) діє школа WindelWedel-Camp, де досвідчені тренери в ігровій формі навчають оптимальному катанню на лижах малюків віком від 2 років.
08 декабря 2015, 12:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт