» Отдых » Новости туризма

Китайський Хайнань хоче замінити росіянам Туреччину і Єгипет

    всего 84291 отеля

Китайський Хайнань хоче замінити росіянам Туреччину і Єгипет

Що знаходиться на одній широті з Гаваями тропічний острів Хайнань в Китаї поки недооцінений російськими туристами, хоча має великий потенціал, вважають експерти туристичного ринку. На острові розташовані готелі світових брендів, в тому числі, що працюють за системою "все включено", є прекрасні пляжі, і, крім того, немає яскраво вираженої сезонності - відпочивати на Хайнані можна цілий рік.

Істотним мінусом цього напрямку є відсутність прямого перевезення, що існувала до 2014 року. Зараз потрапити на острів можна тільки з пересадкою в Шанхаї, Пекіні чи Гонконгу, а це довго і незручно. Однак у сформованій зараз на ринку організованого туризму ситуації туроператор "Русь тур", який давно працює на китайському напрямку, оголосив про старт чартерної програми на Хайнань з Москви.

Ланцюжок стартує 5 березня 2016, пише RATA-News. Вильоти Boeing 767-200 за маршрутом Москва - Санья - Москва виконуватиме китайська логістична компанія Long Shining International Logistics у партнерстві з російським авіаперевізником UTair. Рейси з "Внуково" здійснюватимуться двічі на тиждень, час у дорозі - близько 10 часов.Ожідается, що середня вартість тижневої путівки на Хайнань складе 35-40 тисяч рублів на людину, включаючи переліт, трансфер, проживання зі сніданками і медстрахування, але без обліку екскурсій. Російських туристів на Хайнані чекають російськомовні працівники готелів та екскурсоводи, так що проблеми мовного бар'єру не буде, обіцяє турбізнес.
08 декабря 2015, 11:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт