» Отдых » Новости туризма

На вулиці розкоші в Мілані відкрили VIP-зал для любителів шопінгу

    всего 84291 отеля

На вулиці розкоші в Мілані відкрили VIP-зал для любителів шопінгу

На самій головною модною вулиці світу - за адресою Via Montenapoleone, 23 в Мілані - відкрився перший у світі п'ятизірковий VIP-лаунж для тих, хто приїжджає столицю моди за покупками і розташовує при цьому практично необмеженими засобами.

Розкішна вітальня розташована в старовинному палаццо, і до неї веде червона килимова доріжка, повідомляє "Італія по-русски". Всередині на площі 150 квадратних метрів знаходиться кімната відпочинку, примірювальна, куди доставляють речі з навколишніх бутиків і рецепція, де персонал піклується про клієнта і пропонує йому ексклюзивні послуги - від приватних консультацій модних дизайнерів і персональних асистентів по шопінгу до квитків на гала-концерти, футбольні матчі, автомобільні гонки і театральні спектаклі. При необхідності клієнту надається переводчік.Созданіе цих апартаментів замовила Асоціація комерсантів Via Montenapoleone. За словами президента цієї організації Гульєльмо Міан, торговці не просто хотіли побалувати клієнтів найвищого класу - їм надано пакет послуг, який ніколи раніше не зустрічався в одному місці і в один час. Їдучи гості можуть залишити свої покупки тут же, і вони будуть вчасно доставлені в аеропорт.
01 декабря 2015, 09:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт