» Отдых » Новости туризма

Маловідомі і недорогі гірськолижні курорти

    всего 84291 отеля

Маловідомі і недорогі гірськолижні курорти

Невеликі рекреаційні комплекси в горах пропонують чудове катання на лижах, традиційну архітектуру і розваги, які припадуть до смаку кожному. До речі, вони набагато дешевше, ніж популярні гірськолижні курорти. Добірку маловідомих місць для катання склало британське видання The Guardian.

Для новачків

Санкт-Йоганн (Тіроль, Австрія)

Більшості любителів гірських лиж відомий Кіцбюель - сусід Санкт-Йоганна (St. Johann). Багато хто навіть і не знають, що в цьому маленькому тірольському містечку є схожий середньовічний центр, де також багато будівель, прикрашених фресками, і старовинних заїжджих дворів, які відрізняються низькими цінами. Близько 43 гірськолижних трас і 17 підйомників чекають тут лижників.

Санкт-Йоганн ідеально підходить для новачків і лижників середнього рівня, пропонуючи легкі для спуску схили. Тут є кілька гірськолижних шкіл, а ті, хто бажає відпочити від лиж, зможуть покататися на повітряній кулі. Тиждень в одному з місцевих готелів обійдеться туристу в 700 євро (зі сніданком).

Ле-Сесі, Франція

Село Ле-Сеси (Les Saisies) розташована в мальовничій долині Бофортен (Beaufortain), в 30 кілометрах від Альбервіля (Albertville). До послуг любителів зимових видів спорту - 192 кілометри трас і 81 підйомник. Умови катання тут ідеальні для початківців лижників. Апартаменти на шістьох можна зняти тут за 367 євро.

Пейрагюд, Франція

Розташований неподалік від кордону з Іспанією гірськолижний курорт Пейрагюд (Peyragudes) в Піренеях складається з 60 кілометрів лижних трас і 17 підйомників. На висоту туристів підніме ультрасучасна мережу канатних доріг, що включає як крісельні, так і бугельні підйомники.

Прекрасне місце, щоб навчитися кататися на лижах, тому що тут все засновано на безпеку та зручність. Квартиру на шістьох, розташовану недалеко від залізничної станції, тут можна зняти за 573 євро на добу.

Родинний відпочинок

Гейло, Норвегія

У долині Халлінгдал (Hallingdal) розташувався найстаріший гірськолижний курорт Гейло (Geilo), до якого легко дістатися на поїзді і автобусі з аеропортів Бергена і Осло.

Спуски тут спокійні і незапутанние, і, що особливо чудово, в Гейло розташована відзначена нагородами гірськолижна школа, інструктори якої відмінно говорять по-англійськи. Дітям також буде цікаві такі розваги, як катання на санях, запряжених кіньми, зимова риболовля і підкорення вершини дерева. Тижневе проживання в чотиримісних будиночках в лісі коштує від 830 євро. Є шале і на 10 чоловік.

Ардент, Франція

Ця маленька село з дерев'яними будинками знаходиться всього лише в двох зупинках підйомника від популярного Аворіаза (Avoriaz) і служить потайний дверима в Порт-дю-Солей (Portes du Soleil) з його 372 кілометрами гірськолижних трас і 194 підйомниками. У село після катання можна повернутися на лижах, до того ж тут є свій дитячий сад.

Можливо, в Авориазе вибір гірськолижних шкіл і дитячих садів набагато багатше, але там не знайти сімейної атмосфери і тепла Ардент (Ardent). Вартість проживання в двохсотрічному будиночку з напівпансіоном - 808 євро на шість днів з особи (дітям надаються знижки).

Реберті +2000, Франція

Сільце Реберті (Reberty) знаходиться зовсім поряд із побудованим в 1960-х курортом Менюир (Les Menuires), який може похвалитися 495 кілометрами трас і 180 підйомниками. Це прекрасне відокремлене місце для відпочинку всією сім'єю, в якому є і дитячий сад. Заклад La Ferme de Reberty - чудове місце для ланчу. Проживання протягом тижня в гостьовому будинку з напівпансіоном коштує від 1037 євро.

Грессоне, Італія

ГРЕССОНЕ-ЛА-ТРИНІТЕ (Gressoney-La-Trinit
29 ноября 2015, 16:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт