» Отдых » Новости туризма

Курорти Доломітових Альп оновлюються до майбутнього сезону

    всего 84291 отеля

Курорти Доломітових Альп оновлюються до майбутнього сезону

Сезон катання в Dolomiti Superski повинен відкритися 30 листопада 2013. Безліч курортів цього гірськолижного регіону зустрінуть своїх гостей оновленими.

Так, в Арабби побудований підйомник, що дозволяє здійснити абсолютно нову " зв'язку ". З його допомогою тепер можна піднятися від нижньої станції фунікулера Fodom, розташованої на висоті 1851 метр, в район нижньої станції підйомника Carpazza на висоті 1930 метрів. Курорти Валь -Гардена і Альпе -ді - Сьюзі модернізували зв'язуючий їх шестимісний кабінний підйомник Danterceppies, в результаті чого пропускна здатність збільшилася до 3000 осіб на годину. Крім того, проект передбачає будівництво нової проміжної станції.

На курорті Альта- Пустерія відбулося об'єднання двох окремих районів катання - Helm і Rotwand. У Кортіна - д'Ампеццо, Альта- Бадії та інших центрах лижного відпочинку модернізована система штучного засніження. У Кронплац, крім цього, шестимісний крісельний підйомник замінений на десятимісний ; в усіх кабінах встановлено безкоштовний бездротовий доступ в інтернет. А в районі катання Карецца ( Carezza ), на шляху з селища Вельшхофен до високогірного лузі Фроммер - Альм ( Валь -ді -Фасса - Карецца ), натомість двомісного крісельного підйомника встановлено новий десятимісний кабінний Laurin I.
09 сентября 2013, 13:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт