» Отдых » Новости туризма

Італія обіцяє видавати візи на 2-3 роки

    всего 84291 отеля

Італія обіцяє видавати візи на 2-3 роки

Консульство Італії витягло урок з ситуації, в ці дні ситуації і пообіцяло видавати російським туристам візи максимально тривалого терміну дії. Це знизить загальне число запитів, дозволяючи при цьому росіянам частіше відвідувати країну.

Нагадаємо, зараз в італійській дипмісії затримується, за даними туроператорів, до 20 тисяч паспортів. Мандрівники не отримують візи вчасно, зриваються поїздки, туристичні компанії несуть збитки. Для того щоб впоратися з накопиченими обсягами, консульством були залучені додаткові співробітники. За повідомленням Rata-News, вони навіть працюють понаднормово і у вихідні. І хоча проблема повністю ще не вирішена, туроператори вже відзначають намітилися позитивні зрушення.

Крім того, посол Італії в Росії Антоніо Дзанарді-Ланді в інтерв'ю, яке публікує " Російська газета " у п'ятницю, пообіцяв, що починаючи з наступного місяця італійські консульства видаватимуть нашим шукачам візи тривалістю більше року.

Варто відзначити, що Італія вже давно видає росіянам багаторазові візи на півроку і рік - притому не тільки тим, хто колись уже відвідував цю країну; річну візу при першому запиті може отримати і будь-який " благонадійний " турист, часто подорожував в інші шенгенські країни. Тепер же строк дії таких дозволів на в'їзд може бути збільшений.

" Ми ретельно вивчили Шенгенську угоду і вишукали можливість видавати більше віз тривалістю більше року. Це робиться для того, щоб людям, які відвідують Італію по кілька разів на рік, не доводилося щоразу отримувати нову візу. Таким чином, вже з наступного місяця ми зможемо оформляти візи на 2-3 роки або навіть більше ", - сказав, зокрема, А. Дзанарді-Ланді.

Посол також приніс вибачення громадянам РФ за серйозні затримки. Їх причиною стали технічні збої після установки нового програмного забезпечення. Над цим, за словами дипломата, ведеться робота, і скоро проблема залишиться в минулому. " Ми сподіваємося, що нам вдасться як можна швидше повернутися до звичайного ситуації, коли віза оформлялася за три, максимум чотири дні ", - зазначив посол.

За даними за 2011 рік, Італія видала в нашій країні 579492 візи в загальній складності. З тих пір і до події недавно збою динаміка зростання отримання італійських в'їзних документів становила 25%. У поточному році планується видача понад 900 тисяч віз.
07 июня 2013, 13:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт