» Отдых » Новости туризма

У Дубаї заборонено купатися після заходу сонця

    всего 84291 отеля

У Дубаї заборонено купатися після заходу сонця

Влада Дубая інформують туристів про правила безпеки на пляжі: перед купанням потрібно ознайомитися з інформацією про можливі припливах, а в самому морі не варто боротися з набігають хвилями і течією. Необхідність нагадати купальникам про обережність виникла після загибелі трьох громадян Індії, які потонули поблизу одного з міських пляжів.

Влітку число подібних трагічних випадків зростає, повідомляють " Російські Емірати ". У 2012 році рятувальники зафіксували 23 нещасних випадки на дубайських пляжах, при цьому двох купальщиків врятувати не вдалося.

Як зазначають у дубайської спортивної академії Waves Swim and Sports Academy, у ранковий і вечірній час припливи біля узбережжя Перської затоки небезпечні. Це необхідно брати до уваги навіть досвідченим плавцям. Спроби боротися з хвилями і течією, перебуваючи у воді, не рятують купальщиків, а тільки збільшують ризик утоплення, попереджають експерти. Влада також нагадують, що купатися після заходу сонця на всіх пляжах емірату суворо заборонено.
07 июня 2013, 16:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт