» Отдых » Новости туризма

Бориспіль з квітня відкриє понад 20 нових маршрутів

    всего 84291 отеля

Бориспіль з квітня відкриє понад 20 нових маршрутів

Аеропорт Бориспіль з початку літньої навігації - 31 березня 2013 року - почне обслуговування 8 нових авіаперевізників, відкриє 23 нових напрямки і збільшить частоту рейсів на ряді напрямків, повідомляє Міністерство інфраструктури.

" Зокрема, в літньому розкладі аеропорту передбачено обслуговування нових авіакомпаній - Fly Georgia, Meridiana Spa, Air Astana, Air Malta, Jamahiriya libyan Arab airlines, Syrianair, Yamal airlines, Arkia Israel airlines ", - інформує відомство.

Нові регулярні рейси здійснюватимуться у країни Європи, Азії та Африки. Як зазначають у міністерстві, рейси міжнародних авіаперевізників будуть обслуговуватися з нового терміналу " D ".

Серед нових напрямків будуть: Сочі (Росія), Ростов-на-Дону (Росія), Краснодар (Росія), Самара (Росія), Тюмень (Росія), Єкатеринбург (Росія), Новосибірськ (Росія), Бішкек (Киргизька Республіка), Караганда (Казахстан), Костанай (Казахстан), Неаполь (Італія), Верона (Італія), Ніцца (Франція), Пальма де Майорка (Іспанія), Пула (Хорватія), Дубровник (Хорватія), Спліт (Хорватія), Мальта, Тегеран (Іран), Дамаск (Сирія), Тріполі (Лівія), Енфіда (Туніс), Севастополь (Україна).

У літній сезон нинішнього року планується запустити чартерні рейси в Бодрум (Туреччина), Бургас (Болгарія), Даламан (Туреччина), Мадейру (Португалія), Іракліон (Греція), Косу (Греція), Родос (Греція), Тіват (Чорногорія), Варну (Болгарія).

За даними міністерства, з початком літньої навігації в аеропорту " Бориспіль " збільшиться кількість частот на найбільш популярні напрямки.

" Так, кількість рейсів до Москви збільшиться з 77 до 96. Зросте також кількість рейсів до Санкт-Петербурга - з 23 до 28. З початку квітня пасажири " Борисполя " зможуть скористатися 49 рейсами до Тель-Авіва замість 28 рейсів, які були доступні протягом минулого сезону. Більш доступною стане столиця Великобританії Лондон - в літньому розкладі передбачений 41 рейс на тиждень. Істотно збільшиться кількість рейсів в Амстердам - до 28 рейсів на тиждень, Париж - до 29 рейсів, Прагу - до 24 рейсів, Варшаву - до 20 рейсів на тиждень " , - повідомляють в Мінінфраструктури.
28 марта 2013, 19:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт