» Отдых » Новости туризма

Новий готель Four Points By Sheraton відкривається в Китаї

    всего 84291 отеля

Новий готель Four Points By Sheraton відкривається в Китаї

У китайському місті Лохе ( Luohe, 140 кілометрів на південний схід від Чженчжоу ) відкривається перший готель міжнародного класу Four Points By Sheraton. Він розташований в престижному районі Songjiang, недалеко від центру міста і залізничного вокзалу, в півтора годинах їзди від міжнародного аеропорту Zhengzhou Xinzheng.

Готель пропонує гостям 244 номери, включаючи сьюти, повідомляє Hoteldeluxes. com. У кожному - фірмова ліжко Four Points by Sheraton Four Comfort Bed, великий письмовий стіл і телевізор з 42-дюймовим плоским екраном. На території є безкоштовний доступ в інтернет по Wi-Fi.

При готелі працюють два ресторани, лоббі - бар, цілодобовий фітнес - центр, критий басейн, спа - салон, а також бальний зал зі стелями висотою більше шести метрів і шість універсальних конференц - залів.

На честь відкриття Four Points by Sheraton Luohe приготував спеціальну пропозицію для своїх гостей: ніч у комфортабельному номері зі сніданком на двох обійдеться постояльцям в 380 юанів ( $ 61 ). Пропозиція буде діяти до 31 березня 2013 року.
07 декабря 2012, 14:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт