» Отдых » Новости туризма

Сезон на курорті Роза Хутір відкриється в кінці грудня

    всего 84291 отеля

Сезон на курорті Роза Хутір відкриється в кінці грудня

Стала відома дата офіційного відкриття зимового сезону на гірськолижному курорті "Роза Хутір" в Сочі. Перших гостей тут чекають 22 грудня, і в цей день на курорті пройдуть святкові заходи.

Вартість скі-пасу майбутньою зимою варіюється від 1300 рублів за 4 години катання - до 9000 рублів за тиждень. Є сезонні скі-паси, а також знижки дітям, інвалідам та сім'ям.

У попередній сезон, який тривав аж до 9 травня, на курорті відпочило понад сто тисяч людей, повідомляє ІТАР-ТАРС. Потім протягом літа велася модернізація інфраструктури. Тепер, з відкриттям 4 нових готелів, загальне число об'єктів розміщення досягло десяти. Крім того, було збільшено кількість гірськолижних трас - в тому числі з'явилася траса для Слоуп-стайл, який зовсім недавно був включений в програму зимових Олімпійських ігор.

У нинішньому році на трасах гірськолижного центру і екстрим-парку "Роза Хутор" пройдуть тестові змагання з гірськолижного спорту, сноубордингу, фрістайлу як російського, так і міжнародного рівня.
10 ноября 2012, 08:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт