» Отдых » Новости туризма

Фінський курорт Леві відкрив перший схил

    всего 84291 отеля

Фінський курорт Леві відкрив перший схил

Слідом за курортом Рука сезон катання відкрив інший центр зимового відпочинку у фінській Лапландії - Леві. Тиждень тому там почалися рясні снігопади, і для всіх бажаючих уже відкритий один схил. [Ab]

У ці дні температура в Леві - від -6 ° С до -9 ° С. У розпорядженні туристів - один підйомник з 26, 15 кілометрів трас з 230 і 15-сантиметрів свіжого снігу. З 9 по 11 листопада тут відбудеться чемпіонат World Cup Levi, що збирає безліч гостей та учасників. А в наступному році (12-17 березня) на курорті знову пройде незвичайне змагання Battery Catfight.

Його глядачі зможуть насолодитися видовищем літаючих лижників, вистрілюються в повітря з катапульти Battery Catapult зі швидкістю понад 70 кілометрів на годину. Крім екстремальних змагань, в рамках цього фестивалю проводяться вечірки, кінопокази, воркшопи та багато іншого.

Леві розташований в західній частині Лапландії, де знаходяться найвищі гори Фінляндії, на 100 кілометрів на північ від полярного круга і в 15 кілометрах від аеропорту міста Кіттіля. Він є місцем проведення етапів змагань на кубок світу та Європи з різних видів гірськолижного спорту.

У цьому році абонементи на підйомники Леві подорожчали незначно. Так, вартість денного скі-пасу до 14 лютого складе 34 євро (33 - в сезоні 2011/2012), п'ятиденного - 122 євро (126 - роком раніше). З середини лютого і до 1 травня ціни зростають, зате під саме закриття сезону катання, з 2 по 12 травня, вартість зменшується рівно в два рази.
30 октября 2012, 12:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт