» Отдых » Новости туризма

Нью-Йорк чекає ураган Сенді

    всего 84291 отеля

Нью-Йорк чекає ураган Сенді

У Нью-Йорку через ураган "Сенді" буде припинена робота метро і тимчасово припиниться рух поїздів та автобусів. У штатах Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Північна Кароліна, Коннектикут і ряді інших оголошено надзвичайний стан. [Ab]

За даними Транспортного управління міста (Metropolitan Transportation Authority), робота громадського транспорту на деяких напрямках буде припинена вже 28 жовтня з 19:00 за місцевим часом (з 03:00 за московським часом).

Як повідомляє Lenta. ru з посиланням на Reuters, очікується, що ураган "Сенді" досягне Нью-Йорка до понеділка або вівторка, ослабнувши до шторму. За прогнозами метеорологів, мешканцям штату варто очікувати сильних злив і поривів вітру. Робота транспорту в повному обсязі буде відновлено протягом 12 годин після того, як негода минає місто.

Сьогодні мер Нью-Йорка Майкл Блумберг розпорядився евакуювати 375 000 чоловік, які знаходяться в потенційно небезпечній зоні, а в понеділок, 29 жовтня, скасувати заняття у школах.

Ураган "Сенді" зародився в Карибському морі і пройшов над територією Куби, Ямайки і Гаїті. Жертвами стихії стали близько 60 осіб.
28 октября 2012, 22:04


Тэги: Sandy





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт