» Отдых » Новости туризма

Новий фільм про Бонда привабить туристів до Великобританії і Туреччину

    всего 84291 отеля

Новий фільм про Бонда привабить туристів до Великобританії і Туреччину

У зв'язку з виходом на екрани 23-го фільму про Джеймса Бонда "007: Координати Скайфолл" національні агентство з туризму Великобританії і Туреччини починають нові кампанії по залученню гостей в ці країни. [Ab]

В рамках кампанії VisitBritain буде випускати рекламну продукцію зі слоганом "Bond is GREAT Britain". Крім того, британське національне агентство з туризму пропонує онлайн-гру Agent UK, переможець якої відправиться до Великобританії.

Зйомки фільму "007: Координати Скайфол" проходили в Лондоні - в Національній галереї, Уайтхоллі і Грінвічі, а також у долинах Ко (Glen Coe, Glencoe) і Етів (Glen Etive) на півночі Шотландії, де колись знаходився будинок, що належав родині автора бондіани Яна Флемінга (Ian Fleming).

У свою чергу турецьке агентство GoTurkey нагадує туристам, що частина зйомок нового фільму бондіани проводилася в Стамбулі. Вже втретє за 50-річну історію кіноепопеї про агента 007 декораціями до фільму послужив стамбульський Великий базар. Також в кадр потрапили мальовничий середземноморський курорт Фетхіє (Fethiye) і історичне місто Адана (Adana) на південному сході Туреччини.
29 октября 2012, 08:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт