» Отдых » Новости туризма

У Києві відкриються готелі світових мереж Hilton, Marriott, Sheraton і Radisson Blu - огляд

    всего 84291 отеля

У Києві відкриються готелі світових мереж Hilton, Marriott, Sheraton і Radisson Blu - огляд

До кінця 2012 року в Києві очікується відкриття чотирьох готелів загальним фондом у 788 номерів, які будуть працювати під управлінням міжнародних операторів, говориться в огляді експертів компанії Knight Frank ринку столичної готельної нерухомості за перше півріччя поточного року. [ ab ]

Так, за даними Knight Frank, зокрема, очікується введення готелів Hilton, Sheraton Kiev Olympiysky Hotel, Renaissance Marriott і Radisson Blue Hotel.

Варто відзначити, що, згідно з інформацією на сайті Hilton, відкриття готелю на бульварі Шевченка в Києві заплановано на 2013-й рік.

Згідно з даними огляду, в першому півріччі в столиці введено в експлуатацію 10 готелів категорії дві -п'ять зірки із загальним номерним фондом 1,386 тис. номерів. При цьому частка чотирьох - і п'ятизіркових готелів в загальному обсязі номерного фонду зросла і досягла 29%, тоді як питома вага готелів категорії одна- три зірки знизився з 76% до 71%.
28 августа 2012, 12:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт