» Отдых » Новости туризма

Гірськолижний курорт в Інгушетії відкриється в термін

    всего 84291 отеля

Гірськолижний курорт в Інгушетії відкриється в термін

На курорті "Армхі" в Джейрахском районі Інгушетії відкривається перша гірськолижна траса. Про її створення було оголошено раніше, орієнтовною датою звучав грудень. Роботи ведуться згідно з термінами, і адміністрація республіки підтвердила, що вже з 25 листопада любителі гірських лиж зможуть випробувати місцеві схили. [Ab]

На перших порах довжина розрахованої на початківців гірськолижників траси складе 900 метрів. Надалі її протяжність збільшиться до 2,5 тисяч метрів, повідомляє ІТАР-ТАРС. Одночасно на території споруджуваного всесезонного гірничо-рекреаційного комплексу "Армхі" починається монтаж першої канатної дороги. Сюди вже доставлений канатно-крісельний витяг відомої австрійської марки Doppelmayr. Крім того, встановлена і запитана трансформаторна підстанція потужністю 400 кВт, завершуються роботи по освітленню канатної дороги та систем штучного засніження.

Джейрахскій район знаходиться на півдні республіки, займаючи центральну частину Головного Кавказького хребта. Гірський ландшафт дозволяє будувати тут лижні траси будь-якої категорії складності. Рішення про створення особливої зони туристсько-рекреаційного типу в Інгушетії було прийнято урядом Росії в грудні 2011 року. Загальний обсяг інвестицій у створення курорту " Армхі " становить близько 100 мільярдів рублів.

Також в республіці планується побудувати ще один гірничо - туристичний комплекс - " Цорі ". Площа обох курортів складе 50 квадратних кілометрів, лижникам буде запропоновано 62 кілометри гірськолижних трас і 19 підйомників. Готелі зможуть приймати в загальній складності 12500 постояльців.
23 августа 2012, 13:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт