» Отдых » Новости туризма

Бориспіль попередив про можливе припинення обслуговування авіакомпанії МАУ

    всего 84291 отеля

Бориспіль попередив про можливе припинення обслуговування авіакомпанії МАУ

Аеропорт Бориспіль попередив про можливе припинення обслуговування рейсів авіакомпанії Міжнародні Авіалінії України.
Про це аеропорт повідомив на своїй сторінці в Facebook. [Ab]

"Враховуючи невиконання перевізником фінансових зобов'язань перед аеропортом може бути прийнято рішення про призупинення обслуговування рейсів боржника до відновлення фінансової дисципліни", - йдеться в повідомленні.

Також у заяві наголошується, що зараз аеропорт здійснює масштабні інфраструктурні проекти, які фінансуються за рахунок власних коштів аеропорту та залучених кредитів, які підприємство обслуговує самостійно.

"Аеропорт сумлінно виконує всі фінансові зобов'язання (як зовнішні, так і внутрішні) і твердо має намір залишатися надійним партнером і відповідальним роботодавцем в майбутньому. Зі свого боку, Бориспіль гарантує своєчасне і якісне обслуговування всіх компаній, які виконують умови діючих договорів. Аеропорт повністю укомплектований технікою , штатом і готовий до обслуговування всіх рейсів згідно добового плану польотів ", - підкреслюється в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України має намір стягнути 22 млн грн заборгованості із найбільших гравців на авіаринку країни - компаній Міжнародні авіалінії України і Аеросвіт.
23 августа 2012, 14:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт