» Отдых » Новости туризма

США будуть видавати трирічні візи з 9 вересня

    всего 84291 отеля

США будуть видавати трирічні візи з 9 вересня

Стала відома дата початку дії нової угоди з США, в рамках якого російські претенденти зможуть отримувати трирічні візи. Обмін дипломатичними нотами відбувся 10 серпня 2012 року. Таким чином, з 9 вересня угоду про спрощення візових формальностей для громадян Російської Федерації та Сполучених Штатів Америки набирає чинності.

Тепер нашим туристам для відвідування США будуть видаватися візи на три роки з терміном перебування до шести місяців. Збір в цілому складе 180 доларів. Рішення за заявами про видачу візи прийматимуться протягом 15 календарних днів з початку їх обробки, підкреслюється в повідомленні МЗС РФ. Генеральний консул США в РФ Дорон Д. Бард, анонсуючи нововведення, пояснював, що візи з більш коротким строком дії будуть видаватися лише у виняткових випадках - наприклад, для коротких офіційних поїздок. В цілому ж, якщо за запитом російського претендента приймається позитивне рішення, турист отримає відразу візу на три роки.

У 2011 році зростання турпотоку з Росії в США склав 27%, сюди приїхало близько 222 тисяч росіян. Ця тенденція продовжилася і в 2012 році: так, за даними Росстату, за перший квартал в США було скоєно 26,2 тисячі поїздок з Росії (21,9 тисячі - в першому кварталі 2011 року). Збільшення терміну дії американських віз зможе збільшити і кількість російських туристів в США.
14 августа 2012, 14:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт