» Отдых » Новости туризма

Екстрім - клуб відкрився в центрі Санкт-Петербурга

    всего 84291 отеля

Екстрім - клуб відкрився в центрі Санкт-Петербурга

На Крестовському острові в Санкт-Петербурзі відкрився екстрим - клуб Сrazy Zebra, в якому можна пострибати на професійних батутах, навчитися робити складні трюки або просто провести час з дітьми.

Як повідомляє The Village, зараз на території клубу розташовані дев'ять батутів, дві стрибкові спортивні доріжки, поролонова яма і дві дерев'яні рампи, на які можна встрибувати. Поруч будується скалодром і два волейбольні майданчики, доступ на які буде безкоштовним. Сrazy Zebra буде працювати цілий рік - взимку батути накриють теплим куполом.

Обмежень за віком для відвідувачів тут немає - маленьких дітей пускають на снаряди в супроводі батьків. За дотриманням техніки безпеки в клубі уважно стежать інструктори.

Екстрім - клуб Сrazy Zebra розташований навпроти стадіону " Динамо " на Морському проспекті і працює з понеділка по п'ятницю з 13:00 до 23:00, а у вихідні - з 11:00 до 23:00.
13 августа 2012, 17:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт