» Отдых » Новости туризма

Сноупарк на плато Цугшпітце в Німеччині закривається

    всего 84291 отеля

Сноупарк на плато Цугшпітце в Німеччині закривається

В майбутньому зимовому сезоні сноупарк Terrain Park Zugspitze в Німеччині буде закритий. Таке рішення прийняло керівництво канатних доріг Bayerische Zugspitzbahn Bergbahn AG.

У компанії пояснюють це тим, що підтримувати стан парку на гідному рівні все складніше. Минулої зими адміністрація витратила багато сил і засобів, однак лише за одну ніч випадало до двох метрів снігу, і всі роботи потрібно було починати заново.

Причиною проблем є кліматичні особливості плато, де розташований Terrain Park. Сильні снігопади і відсутність видимості, а також пов'язаний з цим ризик сходження лавин призвели до того, що сноупарк або відкривався надто пізно, або не відкривався зовсім. Це вже відзначили і туристи, які все частіше віддають перевагу фан-паркам у сусідніх регіонах. Втім, компромісний варіант все-таки можливий, повідомляє Ski. ru. Не виключено, що в сезоні 2013/2014 з'явиться новий фан-парк в сусідній зоні катання Garmisch-Classic.

Німецький курорт Гарміш-Партенкірхен - один з найбільш популярних і фешенебельних в Баварських Альпах. Він розташований біля підніжжя найвищої гори Німеччини - Цугшпітце (2964 метра). Це скеляста вершина з крутим західним схилом і льодовиком на пологому східному плечі, єдине місце в країні, де можна кататися на лижах навіть влітку.
14 августа 2012, 12:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт