» Отдых » Новости туризма

Болгарія в Москві видала трьохсоттисячним візу

    всего 84291 отеля

Болгарія в Москві видала трьохсоттисячним візу

8 серпня в Москві була видана трьохсоттисячним за рахунком віза до Болгарії. За весь минулий рік число отриманих росіянами болгарських віз в столиці склало 334 307. А на території Росії ( в Москві, Петербурзі та Новосибірську ) у 2011 році претенденти отримали в цілому 396 506 візи в цю балканську країну.

У цьому році дипмісія відзначає 14- відсоткове зростання попиту на візи. Цю тенденцію підтверджують і туроператори. За їх даними, інтерес до Болгарії збільшився на 20%, глибина бронювань доходить до кінця вересня. При цьому все більше туристів воліє проживання в апарт -готелях з тривалим, від місяця до трьох, строком.

Як повідомляє Асоціація туроператорів Росії, болгарські власті стримали свою обіцянку і видають росіянам багаторазові мультивізи. На багаторазове дозвіл на в'їзд можуть розраховувати ті, хто в минулому році вже відпочивав у Болгарії. Крім того, ця країна, як і раніше дозволяє в'їзд туристів без оформленої національної візи, якщо у них вже є діюча шенгенська мультивіза.
09 августа 2012, 20:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт