» Отдых » Новости туризма

Модернізація підйомників і трас на курорті Мерібель

    всего 84291 отеля

Модернізація підйомників і трас на курорті Мерібель

Французька гірськолижний курорт Мерібель оновлюється до майбутнього сезону. Зміни торкнуться двох канатних доріг, а також двох найпопулярніших трас регіону.

Так, в Мерібель-Моттаре (Méribel-Mottaret) відкриється новий підйомник Plattières, який замінив дві гондоли Plattières 1 и 2, працювали тут майже три десятки років. Він стане першою канатною дорогою Трьох долин з 10-місцевими гондолами. Модернізація дозволить перевозити на 40% більше пасажирів: до 2800 осіб на годину. Тепер підйом на 734 метра займе 9 хвилин проти колишніх 22, повідомляє Superski. ru. А існуючий підйомник Plattières 3 продовжить свою роботу, але пізніше теж буде модернізований.

Крім того, буде змінена "синя" траса Martre - одна з головних, провідних в Моттаре. Її найбільш крутий ділянка, розташована під колишньою проміжною станцією підйомника Plattieres, стане більш пологим. Завдяки цьому спуск до курорту для не дуже досвідчених лижників спроститься. Бугельний підйомник Ourson в зоні для початківців буде замінений на більш сучасний і безпечний траволатор типу "чарівний килим".

У Мерібель тривають роботи по заміні канатної дороги до солюючої; після їх закінчення Saulire Express буде долати 1265 метрів за 12 хвилин. Новий підйомник оснащений восьмимісний кабінами і здатний перевозити 2400 осіб на годину, його пропускна здатність при необхідності може бути збільшена до 2800 осіб на годину.

Зміни також торкнуться основної траси з Мерибель до зони катання Chaudanne: схил Traversée bourbon стане більш простим. На викотив ця досить вузька " синя " траса буде ширше завдяки демонтажу опор старого підйомника. І, нарешті, ведуться роботи по перепрофілюванню " синьої " траси Grand Duc, на якій в 2015 році пройдуть фінали Кубка світу з гірських лиж. На місці перетину з трасою Gelinotte побудують тунель, а дві ділянки схилу будуть вдосконалені.

Гірськолижний курорт Мерібель розташований у центрі об'єднаної зони катання Труа- Валле ( Три долини ). З точки зору росіян, це самий популярний альпійський курорт у Франції. За даними за сезон 2009-2010, тут побувало 8936 гірськолижників з нашої країни ; у списку 50 альпійських центрів зимового відпочинку він посідає четверте місце. Відкриття наступного сезону в Мерібель намічено на 8 грудня, він триватиме до 26 квітня 2013 року. В результаті нинішньої програми модернізації вже майбутньою зимою гостей чекає більш комфортне та безпечне катання, а також менші черги на підйомники.
02 августа 2012, 16:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт